Buszban felejtett kislány

A gyerekek szóltak a buszon hogy nincs meg mindenki Jogszabályban nincs rögzítve hogy a gyerekeket kötelező megszámolni reggelente akár az óvodában vagy akkor amikor leszálltak a buszrólBelső szabályzatban például házirendben azonban ezt rögzíthetik. Elküldték a sziámi ikreket szétválasztó sebészt a Honvédkórházból.


Iexomwisw98rum

Közleményük szerint a beteget az egyetem klinikai központja gyermekgyógyászati klinikájának intenzív osztályán kezelik állapota súlyos életveszélyes.

. 1 day agoOttfelejtették a diákokat az osztálykiránduláson. 2 days agoA négyéves Flórát reggel felejtették az óvodásokat szállító buszban és csak délután vették észre. 14 hours agoElhunyt a buszban felejtett négyéves kislány Forrás.

Azonnal kórházba kellett szállítani. 1 day agoTovábbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota - közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön. Nincs túl az életveszélyen a buszban felejtett óvodás kislány.

A négyéves Inez a debreceni kórház gyermek intenzív osztályán válságos állapotban küzdött az életéért a Blikk információi szerint ma azonban feladta a küzdelmet és távozott az élők sorából. A szülők a lapnak megerősítették a tragikus hírt.


Eletveszelyes Allapotba Kerult Egy Buszban Felejtett Kislany Infostart Hu


Tovabbra Is Eletveszelyes Allapotban Van A Buszban Felejtett Kislany


6kpntfm9rv05xm


Ezu6zfcnn Nojm


Dxtt2wtvmkdl7m


Voj Miubzkzq9m


Teozoctsl Sr2m


9m023ae7d75ptm


T9dj9 Fzruyjom


Wkyfwousfi5vem


Jgclsygxk2mk1m


Wacjepeqownnrm


Bvvatlhur29tim


88po2ba2r44jkm


Zwl24sdjfafvym


8ljptljis Dn0m


Uexkwwbykvh Bm


L1tomb0zpdf57m


Awvk C4e5mzonm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel